Prima pagină » Fetiţă rănită în accident, internată la Pediatrie

Fetiţă rănită în accident, internată la Pediatrie

O fetiţă de 5 ani a fost internată duminică după-amiază la Spitalul de Pediatrie, după ce a fost rănită într-un accident rutier. Copila se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de mama sa, în momentul în care un vehicul a pătruns pe sensul opus de mers şi le-a izbit în plin.

“La data de 4 august, în jurul orei 18.20, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29B, în afara localităţii Brăeşti, Dumitru M., de 38 de ani, din municipiul Botoşani, a pătruns pe sensul opus de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Pansela A., de 39 de ani, din municipiul Botoşani. Din accident a rezultat vătămarea corporală a minorei A.M., de 5 ani, pasager pe bancheta dn spate a autoturismului condus de Pansela A.”, a spus Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Minora a fost transportată şi internată la Spitalul de Pediatrie Botoşani. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

“Faţă de Dumitru M. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a adăugat Daniela Gheorghiescu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)