Prima pagină » Biciclist minor izbit de o maşină condusă de un începător

Biciclist minor izbit de o maşină condusă de un începător

Un puşti de 15 ani, care se deplasa duminică seară pe un drum judeţean cu o bicicletă fără semnalizare, a fost accidentat de un autoturism condus de un şofer începător. Victima accidentului a fost transportată şi internată la Spitalul de Pediatrie Botoşani. Iniţial, conducătorul auto a fugit de la locul faptei, dar a revenit după un sfert de oră.

“La data de 4 august, în jurul orei 22.00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 296, în localitatea Dorobanţi, comuna Nicşeni, judeţul Botoşani, Alexandru Cristinel G., de 18 ani, din localitate, ajungând pe un sector de drum în pantă, după depăşirea unui autoturism parcat pe partea dreaptă a drumului, l-a surprins şi accidentat pe A.D. de 15 ani, din localitate, care se deplasa cu o bicicletă fără semnalizare. După producerea evenimentului, Alexandru Cristinel G. a părăsit locul faptei, revenind însă după aproximativ 15 minute”, a precizat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)