Prima pagină » Social democraţii, în frunte cu Dolineaschi şi Portariuc, alături de copii

Social democraţii, în frunte cu Dolineaschi şi Portariuc, alături de copii

Pentru fiecare copil, ziua de 1 iunie este o zi specială. Pentru că toată lumea sărbătoreşte Ziua Interna¬ţională a Copilului şi fiecare copil merită o atenţie sporită în această zi, tinerii social democrați din Botoșani împreună cu Organizația municipală de femei social democrate și cu sprijinul președintelui PSD Botoșani, deputatul Andrei Dolineaschi, al președintelui executiv PSD, primarul Ovidiu Portariuc și al deputatului Mihai Baltă au dăruit copiilor din mai multe cartiere din oraşul Botoșani baloane și o mulțime de dulciuri pentru a marca, în acest fel, această zi deosebită.

 

„După cum bine știm, ziua de 1 Iunie este dedicată exclusiv copiilor și se sărbătorește peste tot în lume. Copiii ne oferă armonie și prospețime. Să nu uităm că ei sunt bucuria vieții noastre, iar obligația noastră ca părinți este să îi sprijinim fără încetare și să-i ajutăm să-și găsească drumul în viață”, a declarat deputatul Andrei Dolineaschi.

Primarul Ovidiu Portariuc a amintit că etapa cea mai frumoasă a vieţii este copilăria, fără griji, fără necazuri, plină de joacă și de alint. „Este vârsta la care aproape orice este permis și când se leagă cele mai frumoase prietenii unele pe viață. Trăiți-vă copilăria la maxim, ca să aveți amintiri mai târziu ca adulți și așa aveți ce povesti copiilor și nepoților. La mulţi ani!”, a spus edilul şef.

Tereza Nica, președintele OMFSD, a ţinut să precizeze: „Poate că ar trebui ca noi, adulții, să uităm pentru o zi măcar, pentru ziua de astăzi, toate patimile, conflictele si lupta pe care o ducem cu noi înșine și cu ceilalți și să regăsim în zâmbetul unui copil inocența și farmecul copilăriei, exuberanța, și nebunia fără de seamăn a jocului de-a vacanță. Căci asta e copilăria, o vacanță în care omul nu are prejudecăți, și limite, nu stăpânește știința de a minți, nici puterea de a stăpâni lumea. Stăpânește doar secretul fericirii”.

Un mesaj a transmis şi deputatul PSD Mihai Baltă. „Copilăria este inima tuturor vârstelor, perioadă a vieții în care trăim totul la maximă intensitate, în care credem în magie. Urez tuturor copiilor o zi frumoasă și plină de bucurii”, a declarat Baltă.

La manifestările dedicate Zilei Copilului din Botoşani a fost prezent şi președintele TSD Municipiu Dana Lăzăruc. „Astăzi (n.r. duminică) este ziua copilăriei, e ziua în care facem un salt în universul tuturor. Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea şi familia noas¬tră, de a aprecia şi iubi copiii şi, de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit şi plin de succese”, a spus Lăzăruc.

Social democraţii au fost prezenţi în cartierele ANL Cișmea, Zona Industrială, Parcul Tineretului, ANL Bucovina, Parcul Curcubeului, Parcul Mihai Eminescu și Pietonalul Unirii.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)