Prima pagină » Ţurcanu: „La rectificare se dau bani pentru Botoşani-Suceava”

Ţurcanu: „La rectificare se dau bani pentru Botoşani-Suceava”

După ce luni bune a contrazis liderii PSD şi a spus că nu vom primi bani pentru lucrările la drumul Botoşani-Suceava, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani şi al PNL, Florin Ţurcanu, a declarat că a primit asigurări de la Bucureşti că drumul Botoşani-Suceava va primi finanţare la rectificarea bugetară de la vară.

Ţurcanu confirmă astfel declaraţiile deputatului Andrei Dolineaschi, preşedintele PSD Botoşani, care declară de câteva luni că acest tronson

„Am vorbit cu domnul vicepremier Daniel Chiţoiu şi m-a asigurat că acest obiectiv va intra la finanţare la rectificarea bugetară. Deci la rectificare se dau bani pentru Botoşani-Suceava. Pentru drumul spre Iaşi nu vor fi alocaţi bani în acest an”, a declarat Florin Ţurcanu.

Liberalii au renunţat de curând la un marş de protest pe care intenţionau să-l organizeze la Bucureşti pentru a sensibiliza Guvernul României să aloce fonduri pentru drumul Botoşani-Suceava care a fost declarat ca fiind cel mai prost tronson de drum naţional din România chiar de către ministrul PSD Dan Şova, cel care are în subordine drumurile naţionale.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)