Prima pagină » Pe 2 iunie botoşănenii nu vor avea apă caldă

Pe 2 iunie botoşănenii nu vor avea apă caldă

Furnizarea apei calde în sistem centralizat va fi sistată în ziua de 2 iunie. Modern Calor, furnizorul de agent termic din municipiu, a anunţat că va face verificări la instalaţii şi va fi forţată să sisteze pentru aproape o zi furnizarea apei calde.

„Societatea de termoficare a municipiului Botoşani anunţă toţi consumatorii că pe data de 2 iunie 2013, între orele 01.00 – 20.00, va fi sistată furnizarea apei calde, motivat de efectuarea unor lucrări programate în cadrul proiectului de modernizare a Centralei de Energie Termică. Consumatorii sunt rugaţi să-şi planifice activităţile pentru a minimaliza disconfortul creat de această întrerupere”, anunţă Biroul de marketing şi comunicare al Modern Calor.

Compania Modern Calor derulează un proiect de modernizare a sursei de producţie şi a reţelelor de transport a energiei termice, finanţat din fonduri europene, pe Programul Operaţional Sectorial – Mediu, în valoare de peste 45 de milioane de euro. Implementarea acestuia va creşte nivelul calitativ al serviciilor oferite de societate şi va putea asigura un preţ de producţie competitiv, în avantajul clienţilor. Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la dispeceratul tehnic al unităţii, la telefon 0231 53 53 40.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)