Prima pagină » Şoferiţă rănită într-un accident provocat de un vitezoman

Şoferiţă rănită într-un accident provocat de un vitezoman

O şoferiţă din municipiul Botoşani a fost rănită într-un accident provocat de un conducător auto vitezoman. Bărbatul circula cu viteză pe un drum acoperit cu pietriş şi a pierdut controlul asupra volanului, întrând în coliziune cu autoturismul condus de femeie.

„La data de 29 mai, în jurul orei 21.30, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 294 C, în comuna Hăneşti, judeţul Botoşani, Costel C., de 45 de ani, din municipiul Botoşani, pe fondul vitezei de deplasare neadaptate la condiţiile unui carosabil acoperit cu pietriş, pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Lucreţia A., din municipiul Botoşani, care circula din sensul opus”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Din accident a rezultat accidentarea uşoară a conducătoarei auto Lucreţia A. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)