Prima pagină » VIDEO Înainte de Liga 1: Belodedici, Vlădoiu, confeti: „Campionii!”

VIDEO Înainte de Liga 1: Belodedici, Vlădoiu, confeti: „Campionii!”

FC Botoşani a disputat, sâmbătă, ultima partidă oficială pe teren propriu înainte de începerea meciurilor din Liga 1. Echipa antrenată de Cristi Popovici era promovată matematic de săptămâna viitoare, însă a reuşit să învingă şi pe CS Otopeni cu 2-0

Lovitura de start a partidei, ultima disputată acasă în Liga a II-a de FC Botoşani, a aparţinut membrilor Generaţiei de aur, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu.
La pauză fotbalistul Valeriu Bordeianu s-a retras din cariera de jucător şi a trecut la antrenorat. Printre echipele la cae a jucat Bordeianu se numără şi Steaua, Dinamo, Rapid, U Craioa.
Botoşănenii s-au impus cu scorul de 2-0 la capătul unui meci frumos şi termină cum nu se putea mai bine această stagiune din Liga a II-a pe teren propriu. În tribune, botoşănenii au strigat că aşteaptă Steaua şi Dinamo să vină pe „Municipal” şi au strigat „CAMPIONII!!!” cât de tare au putut.

Valeriu Iftimie, preşedintele FC Botoşani, le-a mulţumit botoşănenilor că au fost alături de echipă, dar şi fostului primar, Cătălin Flutur, cât şi actualului edil-şef Ovidiu Portariuc. „Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de noi. Fotbalul poate uni o comunitate sau o poate dezbina. Sper că ave stadionul prin la fiecare meci”, a declarat Valeriu Iftimie, preşedinte al FC Botoşani.
La premierea echipei a asistat şi primarul Ovidiu Portariuc, dar şi viceprimarul Cosmin Andrei.
Campionii Ligii a II-a au fost premiaţi cu cupe, şampanie, medalii şi tricouri, în aplauzele a câteva mii de botoşăneni.

 

 

 

 

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)