Prima pagină » Un tânăr beat criţă a avariat două autoturisme în Parcul Tineretului

Un tânăr beat criţă a avariat două autoturisme în Parcul Tineretului

Un botoşănean beat turtă a avariat, ieri după-amiază, două maşini în Parcul Tineretului. Bărbatul, care s-a ales cu dosar penal, avea o alcoolemie de peste 1,1 la mie.

 

În timp ce conducea un autoturism pe strada Donici, din municipiul Botoşani, Lucian C., de 24 de ani, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un autoturism staţionat.

După impact, conducătorul auto şi-a continuat deplasarea până în zona intersecţiei dintre strada Parcul Tineretului cu Aleea Parcul Tineretului, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, aflat în mişcare.

Poliţiştii care s-au deplasat la locul evenimentelor au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,16 mg/l alcool în aerul expirat. Tânărul a fost apoi condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Faţă de Lucian C. s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi părăsirea locului accidentului, de către conducătorul unui autovehicul ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni, urmând a se propune soluţie procedurală”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)