Prima pagină » Învaţă să-ţi trăieşti viaţa! Conferinţă cu Anatol Basarab

Învaţă să-ţi trăieşti viaţa! Conferinţă cu Anatol Basarab

Duminică, 26 mai, hotelul „Maria” din Botoşani va fi gazda unui eveniment inedit. Cunoscutul numerolog şi parapsiholog Anatol Barasab va susţine o conferinţă dedicată tuturor celor care îşi doresc mai mult de la ei şi de la viaţă.

„Cum este viaţa pe care o trăim şi care este diferenţa între aceasta şi viaţa care ne trăieşte? Tu ţi-ai trăit viaţă sau viaţa te-a trăit pe tine în timp ce raţiunea ta căuta răspuns la întrebarea Cum aş putea trăi?”. Dacă ţi-ai pus măcar una dintre acest întrebări este timpul să primeşti şi răspunsul care te poate duce într-o nouă etapă, în care să nu te întrebi niciodată „Cum de am trăit o viaţă fără să-mi dau seama că am trăit?”.

Alături de Anatol Basarab vei afla de ce ai dorit ceva special pentru tine, dar până la urmă ai ajuns să repeţi viaţa părinţilor şi vei înţelege de ce viaţa ta seamănă atât de mult cu viaţa mamei sau a tatălui.

„Coletul cu fericire este distribuit şi pentru tine, trebuie doar să treci să ţi-l ridici”, spune Anatol Barasab şi este greu de contrazis.

Toată viaţa omul se preface că nu se preface, continuând să se prefacă. Dacă vrei schimbare, transformare, există răspunsuri, soluţii, căi. „Trebuie doar să vrei, să te intereseze. Vă aştept pentru că este important şi pentru mine, dacă este important pentru voi. Nu uitaţi – dacă vouă vă este tot una cum trăiţi, atunci chiar şi medicului îi este tot una cum muriţi”, a atras atenţia Anatol Basarab.

Întâlnirea va avea loc începând cu ora 15 şi până la ora 20. Informaţii suplimentare se pot obţine aici: iacob.mioara@yahoo.com sau 0745.613.399.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)