Prima pagină » Iftimie: „20 de lei biletul la peluză la meciurile FC-ului cu Steaua sau Dinamo”

Iftimie: „20 de lei biletul la peluză la meciurile FC-ului cu Steaua sau Dinamo”

Botoşănenii vor plăti între 10 şi 15 lei biletul la meciurile de campionat ale FC Botoşani cu echipele mai slab cotate şi 20-25 de lei la cele cu Steaua, Dinamo sau CFR Cluj. Valeriu Iftimie, preşedintele FC Botoşani, a declarat că vor fi stabilite preţuri rezonabile la meciurile din Liga 1 astfel încât botoşănenii să îşi permită să asiste la partide împotriva unor formaţii pe care până acum le-au văzut doar la televizor.

Conducerea FC Botoşani crede că lucrările de modernizare a Stadionului Municipal vor fi finalizate la timp şi meciurile se vor disputa pe acest stadion. „Noi ne-am gândit la 10-15 lei biletul la peluză pentru partidele cu formaţii mai slab-cotate şi 20-25 de lei biletul, să spunem, la peluză la meciurile FC-ului cu Steaua sau Dinamo”, a declarat Valeriu Iftimie.

Acesta a precizat că după 12 iunie se va stabili şi data la care vor fi scoase la vânzare abonamentele pentru primul sezon al FC Botoşani în Liga 1 şi preţul fiecăruia în parte. „Să vedem şi câte meciuri vom avea acasă, dar asta depinde şi de câte formaţii vor fi în Liga 1”, a completat Iftimie.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)