Prima pagină » Ţurcanu despre concedierile la Apă: „Un om dat afară înseamnă 5 voturi în minus”

Ţurcanu despre concedierile la Apă: „Un om dat afară înseamnă 5 voturi în minus”

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a declarat că nu vrea să se ajungă la concedieri la Nova Apaserv SA, furnizorul de apă al judeţului, şi a cerut salariaţilor acestei firme să înceapă să muncească. Ţurcanu spune că s-ar putea ajunge la management privat la Nova Apaserv şi la externalizarea mai multor servicii, ceea ce ar însemna automat şi concedieri.

„Eu nu vreau să se ajungă la concedieri pentru că un om dat afară înseamnă cinci voturi în minus pentru mine. Dar avem avarii, avem pierderi şi ei nu vor să iasă la încasat”, a declarat Ţurcanu.

Acesta a precizat că s-au redus pierderile cu 400.000 de metri cubi de apă în ultimele luni, însă nu este suficient. „Înainte cumpăram două milioane de metri cubi şi vindeam 400.000, iar acum cumpărăm 1,6 milioane şi vindem 600.000. Am redus pierderile cu 400.000 metri cubi şi am crescut vânzările cu 200.000, dar nu este suficient, ar trebui să creştem vânzările până la 900.000 de metri cubi”, a completat preşedintele Consiliului Judeţean.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)