Prima pagină » Prefectura, vizitată din nou de copii

Prefectura, vizitată din nou de copii

Clasa pregătitoare C de la Şcoala 7 Botoşani s-a înscris pe lista musafirilor din Luna Porţilor Deschise la Prefectura Botoşani, vizitand spaţiile expoziţionale şi sălile de şedinţe din Palatul Administrativ. Copiii au fost întampinaţi de Urigiuc Constantin, consilier în cadrul Instituţiei Prefectului şi au vizitat expoziţia de desene ale elevilor, organizată cu prilejul Zilei Europei.

Micuţii au fost însoţiţi de învăţătoarea Maria Duduc şi bibliotecarul Elena Atitienei, primind astfel toate explicaţiile solicitate.
Chiar dacă nu a putut fi prezent, participand la un exercitiu al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul Costica Macaleti le-a transmis elevilor şi cadrelor didactice din judeţ că sunt bineveniţi la prefectură în cadrul acţiunii de „deschidere a porţilor”, avand astfel posibilitatea să realizeze lecţii de cultură civică mai explicite şi mai aproape de realitatea administraţiei publice locale.
Prefrectura îşi aşteaptă vizitatorii din „Luna Porţilor Deschise” pană la mijlocul lunii iunie, încheindu-se odată cu anul şcolar.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)