Prima pagină » Lupaşcu s-a declarat nemulţumită de Portariuc: „Să încheiem cu adevărat campania electorală”

Lupaşcu s-a declarat nemulţumită de Portariuc: „Să încheiem cu adevărat campania electorală”

Consilierul local Cătălina Lupaşcu(PNL) l-a acuzat pe primarul Ovidiu Portariuc de lipsă de comunicare cu consilierii PNL şi că atunci când l-a căutat la ora 8 la birou acesta încă nu era la muncă. Totodată, Lupaşcu a spus că declaraţia lui Portariuc potrivit cărora consilierii locali ai PNL ar trebui să voteze la fel cum votează cei judeţeni ai PSD este halucinantă.

„Aş propune domnului primar să modificăm în aşa fel încât şedinţa CL să se desfăşoare după cea a CJ, să facem un filmuleţ şi să-l aducem în CL să vedem cum au votat colegii PSD. Nu mai înţeleg unde este democraţia din CL dacă apelăm la acest tip de vot. În spatele acestei declaraţii se ascunde un mod de gândire, cap plecat, vot la comandă, ceea ce nu mă aşteptam de la tânărul primar”, a declarat Lupaşcu.

Aceasta a precizat că ar vrea ca şi Portariuc să fie la dispoziţia botoşănenilor aşa cum este viceprimarul PNL Viorel Iliuţă.

„Domnul primar este supărat pe activitatea colegului nostru Iliuţă, nu am auzit asta în şedinţele de CL fiindcă niciodată nu a preferat să aibă o întâlnire cu noi consilierii PNL. Văd că aduce acuze grave că domnul vice face campanie electorală, poate ar trebui să facă să-şi pună cartea de vizită în cutiile poştale ale botoşănenilor. Îmi doresc ca domnul primar să fie la dispoziţia cetăţenilor la fel ca domnul Iliuţă. Să încheiem cu adevărat campania electorală de care a dat dovadă până acum”, a completat Lupaşcu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)