Prima pagină » Portariuc: „Vreau investiţii de câteva zeci de milioane de euro”

Portariuc: „Vreau investiţii de câteva zeci de milioane de euro”

Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că până la sfârşitul mandatului de primar, în vara lui 2016, vrea ca în municipiul Botoşani să fie realizate investiţii de câteva zeci de milioane de euro din fonduri europene.

„Avem foarte multe proiecte extrem de importante pentru municipiul Botoşani pe care vrem să le implementăm cu fonduri europene. Vreau investiţii de câteva zeci de milioane de euro în Botoşani din fonduri europene din următorul exerciţiu bugetar al UE, respectiv din 2014. Primăria Botoşani poate face investiţii doar din fonduri europene pentru că resursele proprii ajung doar la activitatea curentă şi atât”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Acesta a precizat că va face publice lista celor mai importante investiţii care vor fi începute în Botoşani din 2014 şi care vor avea ca sursă de finanţare fondurile europene.

Primăria Botoşani şi-a reactualizat strategia de dezvoltare, iar Portariuc a trecut acolo foarte multe proiecte care vizează construirea de locuinţe, centre economice, incubatoare de afaceri, dezvoltarea transportului local, mai toate proiectele bazându-se pe finanţarea europeană. 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)