Prima pagină » Lenjerie, prosoape şi ceaiuri donate Spitalului Săveni

Lenjerie, prosoape şi ceaiuri donate Spitalului Săveni

Spitalul din Săveni a primit, în preajma sărbătorilor de Paște, o importantă donație de ceaiuri, obiecte de lenjerie și prosoape, destinate bolnavilor internați în această unitate sanitară. 

Acțiunea, desfășurată sub sloganul „Bucuria de a dărui”, a fost iniţiată de filiala Săveni a Partidului Forţa Civică, condusă de chimistul Mirela Saucă.

„Cunoaştem foarte bine condiţiile din spitale şi de nenumărate ori am văzut deznădejdea din ochii bolnavilor săraci care, pe lângă suferinţa datorată bolii, sunt nevoiţi să suporte şi umilinţa de a îmbrăca articole de lenjerie rupte, decolorate şi de multe ori nepotrivite ca mărime. Asta, pentru că atât le poate oferi unitatea medicală. Intenţia noastră a fost aceea de a asigura acestor bolnavi, fără posibilităţi financiare, un minim de decenţă şi confort. Timp de o lună şi jumătate am derulat o campanie de colectare a unor obiecte de uz personal, pijamale şi prosoape, pe care le-am donat Spitalului Săveni”, a declarat Mirela Saucă, coordonatorul acestei acţiuni caritabile.

Aceasta a ţinut să multumească celor care au sprijinit această acţiune, în mod deosebit unor oameni de afaceri care au dorit să rămână anonimi. Odată cu obiectele amintite, spitalului din Săveni i s-a donat şi o importantă cantitate de ceaiuri.

„Nu este de ajuns doar să criticăm, putem aduce chiar noi schimbarea de care avem nevoie cu toţii. Trebuie doar să ne implicăm, să demonstrăm că ne pasă”, a mai adăugat Mirela Saucă.

Partidul Forţa Civică intenţionează să organizeze şi alte acţiuni caritabile sub sloganul „Bucuria de a dărui”.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)