Prima pagină » Concursuri pe biciclete, role, skateboard şi de baschet organizat de TSD pe 2 mai

Concursuri pe biciclete, role, skateboard şi de baschet organizat de TSD pe 2 mai

Tinerii social-democraţi botoşăneni vor sărbători Ziua Tineretului printr-o multitudine de concursuri.
Organizaţia Municipală TSD Botoşani invită tinerii botoşăneni să ia parte la acţiunile desfăşurate de Ziua Tineretului, 2 mai 2013, începând cu ora 17:00 pe Bulevardul Mihai Eminescu, în faţă la Monumentul Răscoalei.

Vor fi organizate concursuri pe bicicletă, role, skateboard, vor fi amplasate coşuri pentru basket şi mese de tenis, vor fi premiaţi sportivii din Botoşani şi multe alte surprize. Înscrierile la concursuri sau activităţi se vor face tot în data de 2 mai, la locul de desfăşurare al proiectului. Participanţii îşi vor alege la ce concurs sau tip de activitate doresc să participe.

„Pe 2 mai românii îi sărbătoresc pe cei mai tineri dintre ei. Nu ştim cum e la alte popoare, dar în România se sărbătoreşte de două ori pe an Ziua Tineretului. Încă din anul 2000, Ziua Internaţională se sărbătoreşte pe 12 august, în plină vară, iar tinerii români au parte şi de Ziua lor Naţională, celebrată pe 2 mai. Seara vă invităm să luaţi parte la cea mai mare lansare de lampioane din Botoşani, în faţă la Primărie, la ora 20:30”, a declarat Dana Lăzăruc, preşedintele TSD Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)