Prima pagină » Un cerşetor a sărit să-l bată pe Portariuc, chiar în faţa Prefecturii

Un cerşetor a sărit să-l bată pe Portariuc, chiar în faţa Prefecturii

Un botoşănean de 60 de ani a sărit, astăzi, la bătaie la primarul Ovidiu Portariuc, chiar în faţa Instituţiei Prefectului Botoşani. Gestul bărbatului a venit ca urmare a faptului că edilul şef a refuzat să-i dea bani. Portariuc a sesizat jandarmii, care l-au amendat cu 500 de lei.

În jurul orei 11.00, subofiţerul jandarm care executa serviciul la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Botoşani, a observat o persoană de sex masculin ce se manifesta recalcitrant, gesticulând în direcţia primarului municipiului Botoşani, care se afla în faţa Prefecturii.

Jandarmul a intervenit imediat şi a luat măsurile legale împotriva persoanei turbulente. Promptitudinea cu care au intervenit jandarmii a fost apreciată de primarul Portariuc. „Am apreciat cât de rapid s-a intervenit. În trei minute pe ceas, jandarmii au ajuns în faţa Prefecturii”, a declarat edilul şef.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, din comuna Răchiţi, a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, deoarece refuza să-şi decline identitatea şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)