Prima pagină » Ţurcanu şi-a ieşit din minţi: Le fac plângeri penale. Pot să spună despre mine că sunt urât, gras. Va ieşi scandal

Ţurcanu şi-a ieşit din minţi: Le fac plângeri penale. Pot să spună despre mine că sunt urât, gras. Va ieşi scandal

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a tunat şi a fulgerat când a văzut comentariile postate la articolele publicate de ziarele electronice la adresa sa şi a familiei sale.

„Nu se poate! Am şi eu o limită. Ştiu de unde sunt scrise. Voi face plângeri penale pentru toate comentariile unde se spune că urmează Ţurcanu, că DNA-ul vine mâine la el, că e urmărit, că să-mi pup fata că voi fi săltat. Va ieşi un scandal monstruos în public. Eu merg pe ideea că dacă sapi groapa altuia cazi tu. Poate să spună că sunt gras, urât, că am lipsuri, că nu am învăţat nu ştiu cât la şcoală, dar să-mi spună să-mi pup copii că nu ştiu ce se întâmplă… Nu se poate. Sunt oameni din partide, sigur, şi din cabinete la politicieni. Funcţionari plătiţi din bani publici. Ai mei nu au scris niciodată să-i trimită la puşcărie pe unii”, a declarat Ţurcanu.

Acesta a precizat că bănuieşte cine sunt cei care postează comentarii jignitoare şi cine este în spatele lor. „Am să le cer despăgubiri de 100.000 de euro şi am să donez banii Direcţiei pentru Protecţia Copilului”, a precizat preşedintele CJ Botoşani.

Ţurcanu a spus că a fost extrem de deranjat de comentarii gen: „Să-l ducă lângă Conţac!”, „Să-l ducă la puşcărie, să-i dea Roxana cu praştia”.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)