Prima pagină » Ţurcanu: „Mă gândesc foarte serios dacă mai candidez… mă simt în opoziţie”

Ţurcanu: „Mă gândesc foarte serios dacă mai candidez… mă simt în opoziţie”

Situaţie politică extrem de tensionată! Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, liberalul Florin Ţurcanu, a declarat că se gândeşte să nu mai candideze pentru un nou mandat de preşedinte din cauza situaţiei politice, cu toate că în urmă cu câteva luni spunea că vrea cel puţin două sau trei mandate în plus.

„Mă gândesc foarte serios dacă mai candidez. Serios! În parlament este o viaţă liniştită, fără dureri de cap. De când a luat fiinţă noul Guvern mă simt în opoziţie. Ce să-i spun omului de la ţară? Ce ai făcut tu Ţurcanu cu actualul Guvern? Drumuri nu, nimic. Le spun să se roage pentru mine să fiu sănătos şi eu mă rog pentru ei să fie sănătoşi. Se cunoaşte undeva că noi suntem la putere în Botoşaniul acesta? Primăria Botoşani în afară de a implementa programele începute nu se face nimic. Nu sunt axele aprobate. 2013 este un an greoi din punct de vedere administrativ”, a declarat Ţurcanu.

Acesta s-a declarat extrem de nemulţumit de faptul că nu au fost alocaţi bani pentru reabilitarea drumurilor care leagă municipiul Botoşani de Iaşi şi Suceava, în ciuda promisiunilor care au tot fost făcute inclusiv de actualul premier Victor Ponta. 

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)