Prima pagină » Portariuc îşi cumpără pistol să se apere de un om de afaceri

Portariuc îşi cumpără pistol să se apere de un om de afaceri

INCREDIBIL! Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, este terorizat de reprezentanţii unor cercuri de interese şi intenţionează să-şi cumpere un pistol pentru a se apăra pe sine şi familia sa.

„Cineva mi-a sugerat să angajez două persoane, dispozitiv de securitate. De ce să cheltui bani în plus? Mă descurc singur şi pot să am grijă de mine. Arma are un regim special, se ţine în cutie specială, încuiată. Nu voi umbla înarmat pe stradă, voi ţine pistolul în casă”, a declarat primarul Portariuc. Acesta a precizat că a făcut sesizare penală acum trei-patru luni când au existat anumite presiuni şi ameninţări pe care le-a primit.

„Au fost aluzii de la anumite persoane din zona de afaceri şi am spus că e bine să fii prevăzător. Cred că am deranjat unele interese. Nu cred eu că se va ajunge niciodată sau cel puţin în viitorul apropiat la asemenea situaţii, dar e în spirit de prevedere”, a completat edilul-şef.

Primarul municipiului Botoşani mai susţine că în studenţie a practicat tirul şi că este pasionat de tot ce înseamnă arme. Mai mult, el urmează să se hotărască dacă îşi va cumpăra un pistol cu bile, gaz sau gloanţe.

„E vorba strict de o măsură de prevedere. De altfel sunt pacifist, sunt un practicant Aikido, ceea ce înseamnă arta păcii, şi cred că prin nonviolenţă se pot rezolva orice fel de ameninţări”, a conchis primarul Portariuc.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)