Prima pagină » Vitezoman fără permis oprit de poliţişti pe Calea Naţională

Vitezoman fără permis oprit de poliţişti pe Calea Naţională

Un tânăr botoşănean a fost depistat conducând un autoturism pe Calea Naţională, deşi are permisul suspendat până în luna mai. El a fost oprit de oamenii legii, pentru că a călcat prea tare pedala de acceleraţie.

 

“În noaptea de 7 spre 8 aprilie, în jurul orei 00.35, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Botoşani au oprit în trafic, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, un autovehicul a cărui viteză de deplasare măsura 72 km/h. Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Florin M., de 22 de ani, din localitatea Strahotin, comuna Dîngeni, judeţul Botoşani, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat în perioada 25 martie – 23 mai 2013”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Ea a adăugat că, faţă de Florin M., continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoană căreia exercitarea dreptul de conducere i-a fost suspendată, urmând a se propune soluţie procedurală.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)