Prima pagină » VIDEO De ziua ei a deschis showroom SOPHIA în Botoșani, brandul cu magazin în Miami
Economic

VIDEO De ziua ei a deschis showroom SOPHIA în Botoșani, brandul cu magazin în Miami

O tânără vă poate ajuta să vă faceți casa mai frumoasă și pentru asta a adus un brand înființat în urmă cu 20 de ani la Iași care a ajuns să aibă magazin și în Miami, SUA.

Andreea Scriprariu a deschis showroom-ul SOPHIA la Botoșani chiar de ziua ei. A fost cel mai fain eveniment cu ștaif din Botoșani din acest an.

Mulți oameni de afaceri și soțiile lor, mulți primari realeși în județ, inclusiv primarul Cosmin Andrei, multe doamne manager și un brand care a avut la Botoșani și fondatoarea lui.

Pe strada Victoriei nr. 6, la îmbinarea între Pietonalul Transilvania și Centrul Istoric, vis-a-vis de Modarom, s-a deschis la Botoșani SOPHIA, cel mai fain loc unde puteți găsi perdele, draperii, perne, obiecte decorative.

Sunt cumva copleșită de faptul că sunt atâtea persoane care și-au dorit să participe astăzi la eveniment. De prin luna martie am început în a aduce brandul Sophia la Botoșani. Este un brand cu peste 20 de ani de experiență în domeniul designer-ului interior, al draperiilor, al mobilierului sofisticat și al perdelelor, a declarat Andreea Scripcariu la deschiderea brandului SOPHIA la Botoșani.

La evenimentul de la Botoșani a participat inclusiv Anamaria Georgescu, fondator brand Sophia. Aceasta s-a declarat uimită de calitatea drumului Botoșani-Târgu Frumos și de cum arată Botoșani la 10 ani de la ultima vizită. ”Am crezut că sunt în Austria sau într-o țară dezvoltată”, a spus Georgescu, alături de primarul Cosmin Andrei.

„Sophia este un brand născut la Iași acum 20 de ani și este extins în toată România. Avem peste 30 de magazine, toate sunt în sistem de franciză. Unul din magazine se află în Miami. Ne bucurăm să ne extindem rețeaua chiar și aici la Botoșani”, a mai spus Anamaria Georgescu, adăugând că toți botoșănenii care mergeau până acum la Pașcani, Suceava sau chiar Iași pentru brandul Sophia au acum calitatea la ei acasă.

Deschiderea brandului SOPHIA la Botoșani s-a făcut abia după ce sărbătorita zilei, Andreea Scripcariu, și-a finalizat studiile în domeniul administrării afacerilor.

Pe tot cuprinsul evenimentului de la Botoșani, fondatoarea SOPHIA, Anamaria Georgescu, s-a declarat impresionată de modul în care SOPHIA s-a lansat la Botoșani.

j

Video