Prima pagină » Primul partid care are alegeri interne după Locale. A fost singurul partid care a avut candidați femei pentru funcțiile de primar și președinte al CJ
Politică

Primul partid care are alegeri interne după Locale. A fost singurul partid care a avut candidați femei pentru funcțiile de primar și președinte al CJ

USR Botoșani a anunțat că în a doua parte a lunii iunie încep pregătirile pentru alegerile interne care vor avea loc la sfârșitul primei săptămâni din luna iulie.

Astfel, Raluca Curelariu a convocat Adunarea Generală a filialei locale USR Botoșani pentru zilele de 20 și 21 iunie. Pe lângă alegerea delegaților care să participe la conferința județeană, pe ordinea de zi a Adunării Generale va fi și revocarea organelor de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei locale. Adunarea Generală pentru alegerea noilor organe de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei locale USR Botoșani va avea loc pe 5, respectiv 6 iulie, se precizează în anunțul USR.

Apoi, Cristina Lăcătușu-Andrei, președintele filialei județene USR Botoșani, a convocat conferința filialei județene USR Botoșani pentru data de 23 iunie.

Pe ordinea de zi, pe lângă alegerea delegaților pentru congresul USR se află și revocarea organelor de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei județene. Conferința județeană pentru alegerea noilor organe de conducere, arbitraj și control de la nivelul filialei județene USR Botoșani va avea loc pe 7 iulie”.

USR Botoșani transmite pe această cale mulțumiri tuturor botoșănenilor care au votat Dreapta Unită pe 9 iunie, voluntarilor care s-au implicat în săptămânile premergătoare scrutinului ce tocmai a trecut, dar și celor implicați în secțiile de votare și birourile de circumscripție, se mai precizează în comunicarea USR Botoșani.

Video