Prima pagină » ANUNȚ Modern Calor: casieria de la Taxe și Impozite va fi închisă în iulie
Administrație Știri locale

ANUNȚ Modern Calor: casieria de la Taxe și Impozite va fi închisă în iulie

S.C. Modern Calor S.A. Botoșani aduce la cunoștința clienților săi că, în perioada 01-31 iulie 2024, casieria din incinta Direcției de Taxe și Impozite Locale va fi închisă.

Facturile pentru energia termică pot fi achitate la bănci (BCR, BRD, Banca Transilvania), on-line, prin accesarea site-ului www.moderncalor.ro, secțiunea Clienți, PayPoint, aplicația un-doi Centru de plăți, la casieriile din sediul societății de pe Strada Vârnav (lângă Școala nr. 7) sau la cea din incinta Uvertura Mall.

Vă reamintim că factura emisă pentru serviciile de utilități publice, constituie titlu executoriu, potrivit art. 42, alin. 61 din Legea nr. 51/2006 modificată. În cazul în care înregistrați restanțe la plata facturilor de energie termică, pentru a evita consecințele neplăcute ale recuperării debitului pe calea executării silite, vă rugăm să achitați suma datorată.

Încă o dată vă rugăm să nu ignorați facturile primite, fie că sunteți sau nu beneficiarii direcți ai serviciilor oferite, dacă primiți o factură și aveți neclarități cu privire la aceasta, specialiștii din cadrul Serviciului Clienți vă pot da clarificări și vă pot răspunde punctual la toate întrebările dumneavoastră.

Neachitarea facturii presupune: penalități de 0,02% pentru fiecare zi de întârziere, taxă executor (20 lei pentru fiecare factură restantă), onorarii executor de până la 800 lei indiferent de valoarea facturii.

Asigurăm clienții că dispun de toată disponibilitatea noastră și îi îndrumăm din toată inima să se adreseze colegilor din cadrul compartimentului specializat în recuperarea creanțelor atunci când întâmpină dificultăți în achitarea facturilor, în vederea încheierii angajamentelor de plată.

Pentru eșalonări și informații dosare, vă rugăm apelați numerele de telefon 0231 537 100, interior 120, 130.

Pentru actualizare informații vă rugăm să apelați numerele de telefon 0231 537 100, interior 113, 114, 115, 116; sau să trimiteți cererile dumneavoastră la adresele de mail: office@moderncalor.ro ; relatii.clienti@moderncalor.ro .

Video