Prima pagină » Ariadna Cîrligeanu despre excluderea lui Eusebiu Cilibiu: ”A încercat să destabilizeze filiala, o rupere de partid”
Politică

Ariadna Cîrligeanu despre excluderea lui Eusebiu Cilibiu: ”A încercat să destabilizeze filiala, o rupere de partid”

Liderul județean al AUR Botoșani, Ariadna Cîrligeanu, a explicat motivul pentru care Eusebiu Cilibiu a fost exclus din partid, chiar dacă a fost candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean.

”Nu știu ce a stat la baza acțiunilor dumnealui, dar a încercat să destabilizeze filiala, a încercat o rupere de partid, iar astfel de inițiative sunt pedepsite prin excludere. Domnul Cilibiu a încercat să facă un grup de răzvrătire împotriva Biroului Național de Conducere și împotriva mea în județul Botoșani. Nu a reușit și a fost exclus. Urmează o evaluare și vedem ce se va decide și cu ceilalți implicați”, a declarat Ariadna Cîrligeanu.

Aceasta a precizat că în timpul campaniei electorale a făcut declarații publice despre posibile trădări în AUR și susține că ar mai putea fi și alte cazuri de excluderi din filială, cum ar fi a lui Ionel Dimitrovici. ”Domnul Dimitrovici a încercat un blat la Răchiți cu candidatul PSD”, a spus Cîrligeanu.

În ceea ce privește declarația lui Eusebiu Cilibiu potrivit căreia nu ar exista o hotărâre a Biroului Național de Conducere de excludere: ”Poate să sune oricând la secretariatul general, să contacteze pe cine dorește dumnealui. Încearcă să mai bulverseze în continuare simpatizanții și membrii”.

Video