Prima pagină » Fermierii sunt așteptați până pe 7 iunie 2024 să depună Cererea de plată!
Agricultură

Fermierii sunt așteptați până pe 7 iunie 2024 să depună Cererea de plată!

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani informează că termenul limită de depunere a Cererilor de Plată, în cadrul Campaniei 2024, este data de 07 iunie inclusiv. Asigurăm fermierii de tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea intervențiilor aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic, precum și a schemelor de sprijin compensatoriu de mediu și climă în Campania 2024.
Cererile de plată se depun electronic, prin accesarea aplicației IPA-Online. Fermierii se vor prezenta la sediile APIA pentru semnarea cererilor, iar cei care vor utiliza semnătura electronică, vor anunța în prealabil (prin mesaj telefonic sau prin e-mail) funcționarul responsabil.
Este foarte important ca fermierii să verifice cu deosebită atenție informațiile înscrise în documentația depusă, înainte de închiderea Cererii de plată pentru Campania 2024.
Reamintim fermierilor că depunerea cererilor nu va fi prelungită cu perioada în care să poată înregistra cereri de plată cu aplicarea de penalități.
Adresăm rugămintea UAT-urilor din județ de a elibera cât mai repede posibil adeverințele necesare, astfel încât fermierii să depună cererile de plată în termenul stabilit.
APIA asigură toți fermierii de sprijin, implicare și atașament!

DIRECTOR EXECUTIV,
Elena LĂZĂRUC

Video