Prima pagină » Demisie BOMBĂ din AUR Botoșani! ”Îngrețoșat de sforile trase la nivel local… partidul condus de o copilă arogantă”
Politică

Demisie BOMBĂ din AUR Botoșani! ”Îngrețoșat de sforile trase la nivel local… partidul condus de o copilă arogantă”

Antreprenorii ajunși în ultimele luni la conducerea AUR Organizația Municipală Botoșani nu au viață lungă în partid.

După ce Eusebiu Cilibiu a demisionat din funcția de coordonator al AUR Botoșani, a venit rândul unui nou antreprenor să plece acuzând jocurile de culise din această organizație.

Este vorba despre Remus Dăscălescu, președintele Organizației oamenilor de afaceri din AUR și vicepreședinte la nivelul organizației municipale.  Acesta susține că jocurile politice ale Ariadnei Cârligeanu l-au determinat să părăsească partidul.

Dăscălescu a intrat în AUR în toamna anului trecut și susține că va demasca adevărata față a AUR la Botoșani.

”Îmi dau demisia din partidul AUR și din funcțiile deținute în organizația AUR Botoșani. Demisia a fost înaintată și către structura centrală. O fac motivat și îngrețoșat de sforile trase la nivel local, de faptul că partidul la nivel local este condus de o copilă arogantă, Ariadna Cârligeanu, fără experiență managerială, care și-a pus niște marionete să execute niște ordine. Până la urmă nici asta nu ar fi o problemă dacă acele marionete ar fi oameni cu structură și caracter politic, sunt niște pierde vară vânduți altora. Eu nu mă pot asocia cu asemenea nulități. Am încercat să îi deschis ochii lui George Simion, dar se pare că pentru el Ariadna și compania reprezintă logoul suprem.  Le mulțumesc celor care m-au susținut și mă susțin în continuare și le promit că le voi arăta cine este AUR la nivel local”, a declarat Remus Dăscălescu.