Prima pagină » Flutur pentru Andrei: ”Dacă eu îmi dau demisia de la Locativa, lăsați societatea în pace? Lasă oamenii în pace că nu au nicio vină!”
Administrație Știri locale

Flutur pentru Andrei: ”Dacă eu îmi dau demisia de la Locativa, lăsați societatea în pace? Lasă oamenii în pace că nu au nicio vină!”

Proiectul primarului Cosmin Andrei de a desființa a compania Locativa SA, condusă de Cătălin Flutur, va duce la concedierea fără salarii compensatorii a peste 50 de salariați, dar și la un haos în ceea ce privește toate contractele de închiriere cu persoanele juridice, dar și cu chiriașii ANL.

Cătălin Flutur, fostul primar timp de trei mandate, susține că tot proiectul lui Cosmin Andrei a venit după ce PNL a anunțat că fostul edil-șef ar putea candida din nou în 2024.

Prezent la o emisiune la Tele M, Cătălin Flutur a ținut să îl salute pe Cosmin Andrei și să îi ureze din partea angajaților Locativa, și a copiilor acestora, ”Crăciun fericit așa cum îl au și ei”.

” Și știu că mă urmărește și îi fac o propunere. Dacă eu îmi dau demisia de la Locativa, mâine, lăsați societatea în pace? Scoateți proiectul de pe ordinea de zi? Lasă oamenii în pace că nu au nicio vină. Și problemele politice le discutăm de acum înainte și modul în care ați administrat orașul”, a declarat fostul primar Cătălin Flutur.

Acesta a transmis o plângere prealabilă la proiectul de hotărâre de consiliu local de desființare a firmei Locativa atât Primăriei și Instituției Prefectului, cât și Consiliului Județean și Doinei Federovici, președintele CJ.

”Doamna este și președintele PSD”, a completat Cătălin Flutur.

Acesta a concluzionat că proiectul de desființare a Locativa este un abuz în funcție pentru că în primul rând nu există studiu de fundamentare care să scoată în evidență problemele de la Locativa.