Prima pagină » Cătălin Silegeanu: ”Drumul nostru să fie luminat de succes și speranță. La mulți ani, România”
Știri locale

Cătălin Silegeanu: ”Drumul nostru să fie luminat de succes și speranță. La mulți ani, România”

Mesajul omului de afaceri Cătălin Silegeanu, fondatorul Hidroplasto, de Ziua Națională:

În lumina a 105 ani de la Marea Unire, sărbătorim nu doar o țară, ci spiritul inconfundabil al românilor, un amalgam de tradiții, curaj și iubire pentru patrie. Fiecare colț de acest pământ are o poveste de spus, iar istoria noastră este un mozaic de sacrificii și reușite. România, cu peisajele ei diversificate și oamenii plini de pasiune, este o lecție continuă de reziliență și unitate.

În fiecare bătaie a inimii noastre se regăsește dorința de a contribui la frumusețea acestei țări. Suntem artizanii unui viitor mai bun, construind astfel o punte între trecut și destinul nostru colectiv. În acest moment de comemorare și celebrare, să ne amintim că suntem una dintre cele mai frumoase povești scrise de vânturile istoriei.

La mulți ani, România dragă! În sărbătoarea acestui popor plin de culoare și tradiție, să ne unim inimile și să cultivăm iubirea pentru țară, pentru că astfel vom întări legăturile care ne definesc ca români. Fie ca drumul nostru să fie luminat de succes și speranță, iar viitorul să ne găsească mereu mândri de drumul pe care îl parcurgem împreună.

Cătălin Silegeanu, om de afaceri