Prima pagină » Președintele CJ promovează producătorii locali: ”Aici, la Botoșani, avem produse de calitate, care au păstrat gustul pe care-l știm încă din copilărie”
Administrație Agricultură Economic Știri locale

Președintele CJ promovează producătorii locali: ”Aici, la Botoșani, avem produse de calitate, care au păstrat gustul pe care-l știm încă din copilărie”

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, promovează micii producători locali și îndeamnă botoșănenii să cumpere de la aceștia.

Totodată, Federovici știe că promovarea produselor locale ajută la consolidarea brandului ”Botoșani” la nivel local dar și la nivel național și poate contribui la creșterea economică a județului.

”Stupina Reginei – produse apicole Dersca. Un produs #românesc, cumpărat, înseamnă un loc de muncă salvat! Felicitări domnule Leonte Liviu producător autohton din comuna Dersca.

Produsele stupului – hrană, sănătate, frumusețe: Miere cu cătină, tinctură de propolis, miere de albine polifloră, miere de salcâm, faguri de albine cu miere. Nu lipsesc nici lumânările din ceară naturală pentru botez sau cununia religioasă, lumânările în formă de îngeraș și multe alte produse.Produsele noastre, sunt cele mai frumoase dar și cele mai sănătoase.

Vă îndemn dragi botoșăneni să cumpărați cu încredere de la producătorii locali, pentru că noi, aici, la Botoșani, avem produse de calitate, care au păstrat gustul produselor pe care-l știm încă din copilărie”, a postat Doina Federovici pe pagina sa de Facebook.