Prima pagină » VIDEO Noi detalii despre cazul Alexandra Ivanov furnizate anchetatorilor de noua conducere a Spitalului Județean
Știri locale

VIDEO Noi detalii despre cazul Alexandra Ivanov furnizate anchetatorilor de noua conducere a Spitalului Județean

Noul manager al Spitalului Județean Botoșani, medicul Monica Adăscăliței, a declarat într-o conferință de presă că a transmis anchetatorilor informații noi despre noaptea în care a murit Alexandra Ivanov după 7 ore de chin în care nu a beneficiat de îngrijiri medicale.

Ce conține noul pachet de informații transmise anchetatorilor nu a fost divulgat pentru că este o anchetă penală în curs.

Adăscăliței a spus că nu a discutat cu medicul în garda căruia s-a întâmplat totul deoarece acesta a fost suspendat de fostul manager al Spitalului Județean și nu a fost în localitate.

De asemenea, Monica Adăscăliței a dispus soluții de urgență pentru rezolvarea problemelor care țin de igiena vestiarului infirmierelor și asistentelor, precum și accesul pacientelor de la etajele 4 și 5 la sonerii wireless până în momentul în care aceste etaje vor fi modernizate în proiectul Consiliului Județean finanțat cu fonduri europene prin PNRR.

Mai mult decât atât, Spitalul Județean va transmite mâine Ministerului Sănătății un proiect de reorganizare, iar la Maternitate cele două secții vor fi comasate.

Vedeți integral declarațiile Monicăi Adăscăliței:

250x250x

250x250x