Prima pagină » Asociația unui fermier a premiat trei elevi din comună cu bani și o tabără gratuită
Știri locale

Asociația unui fermier a premiat trei elevi din comună cu bani și o tabără gratuită

Marii fermieri din județ au început să înțeleagă faptul că trebuie să se implice activ pentru ca miculețe comunități locale să se dezvolte și să spere la ceva mai bun. O asociație a unui fermier a premiat cu o tabără gratuită trei elevi cu rezultate bune la învățătură pentru a oferi un model și celorlalți elevi pentru anul școlar următor, dar și celorlalți fermieri și antreprenori de pe plan local.

Este vorba despre Asociația ”Dar pentru viitor”, fondată de Daniel Toma Grădinaru, cea care se implică de câțiva ani în comunitatea locală prin cadourile oferite copiilor la sărbătorile de iarnă ori sărbătorile pascale.

Elevii premiați sunt Filip Hrițcu Damaris (media 8,22), Gireadă Gabriel Alexandru (media 7,95) și Doroftea Darius (media 7,85) învață la Școala Gimnazială nr. 1 Dumeni, din comuna George Enescu.

Premiul constând în tabăra oferită celor trei elevi din comuna Georghe Enescu a fost ”aplaudat” și de Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Dar pe lângă tabăra oferită, cei trei copii au primit de la ”Dar pentru viitor” și câte 500 de lei.

Educația te trimite în tabără! Visul a trei elevi din Botoșani devine realitate în această vară, după ce vor beneficia de o tabără gratuită, oferită de Asociația „Dar pentru viitor”. Este vorba despre trei copii care au obținut rezultate bune la examenul de Evaluare Națională.  Unitatea de învățământ a avut un procent de promovabilitate de 65,91% anul trecut, iar anul acesta a crescut la 79,17% și nu pot să nu felicit, pentru acest lucru, cadrele didactice și elevii, deopotrivă. Sunt un model de urmat, iar efortul lor este încurajat prin gestul făcut pentru acești trei elevi care vor beneficia de trei locuri în tabăra de vară „ArtEd”, oferite de Asociația „Dar pentru viitor”. ArtEd – arta în educație – se bazează pe o experiență de 22 de ani în organizarea taberelor pentru elevi, a postat pe contul său de Facebook inspectorul general Bogdan Suruciuc.