Prima pagină » 7 kilometri de drum vor fi asfaltați în Ștefănești de către o asociere de firme condusă de Cornells Floor. Florin Buțura a semnat deja contractul
Administrație Știri locale

7 kilometri de drum vor fi asfaltați în Ștefănești de către o asociere de firme condusă de Cornells Floor. Florin Buțura a semnat deja contractul

Orașul Ștefănești va avea încă șapte kilometri de drumuri asfaltate. Primarul Florin Buțura a semnat contractul de execuție a lucrărilor cu asocierea de firme care a câștigat licitația și care este compusă din Cornells Floor SRL, Big Conf SRL, Pandel Design SRL, lider de asociere fiind cunoscuta firmă Cornells Floor SRL.  

”Modernizare străzi în lungime de 7,149 kilometri în orașul Ștefănești și localitățile componente: Ștefănești, Bădiuți, Bobulești, Ștefănești-Sat și Stânca”, prevede contractul dintre Primăria condusă de primarul Florin Buțura și asocierea de firme care a câștigat licitația.

Valoarea lucrărilor este de 13,28 milioane lei, la care se adaucă T.V.A. în valoare de 2,52 milioane lei.

Contractul se va derula pe o perioadă de 14 luni, din care primele două luni pentru proiectare, iar 12 luni pentru execuția lucrărilor.