Prima pagină » Federovici anunță că stadionul de 32 milioane euro de la Botoșani are susținerea lui Ciolacu, viitorul premier
Administrație Politică Știri locale

Federovici anunță că stadionul de 32 milioane euro de la Botoșani are susținerea lui Ciolacu, viitorul premier

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, a anunțat că proiectul de modernizare a Stadionului Municipal din Botoșani beneficiază de susținere politică de la cel mai înalt nivel, cel puțin din partea PSD.

Proiectul noului stadion de la Botoșani se ridică la suma de 32 milioane euro, 160 milioane lei, și a fost depus de primarul Cosmin Andrei, altături de Doina Federovici, care este și președinte al PSD Botoșani, și de ministrul botoșănean al Muncii, Marius Budăi, la Compania Națională de Investiții.

Președintele CJ și al PSD Botoșani susține că inclusiv Marcel Ciolacu, președintele PSD și cel mai probabil viitor premier al României, susține proiectul stadionului de 32 milioane euro din Botoșani.

Județul Botoșani are șansa de a fi primul din regiunea Moldovei în care se va moderniza un stadion la standardele UEFA! Primarul municipiului Botoșani, domnul Cosmin Andrei, a depus la CNI documentația pentru modernizarea stadionului. Pentru această investiție majoră în domeniul infrastructurii sportive din Moldova, avem parte de întreaga susținere a președintelui PSD, domnul Marcel Ciolacu, a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, domnul Cseke Attila, și a conducerii Companiei Naționale de Investiții, doamna Manuela Pătrășcoiu, a scris Doina Federovici pe contul său de Facebook.