Prima pagină » Alexandra Huțu: ”Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului ne oferă, din nou, șansa de a ne reaminti valorile adevărate în viață, familia și credința în Dumnezeu”
Administrație Știri locale

Alexandra Huțu: ”Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului ne oferă, din nou, șansa de a ne reaminti valorile adevărate în viață, familia și credința în Dumnezeu”

Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos și Crăciunul să vă aducă în suflete liniște și speranță!

Venim după un an de muncă, de construit, de clădit pentru viitor și așteptăm cu speranță noul an. Este o perioadă în care suntem mai buni cu cei care au mai puțin noroc, cu cei care au nevoie de sprijinul celor din jur, dar suntem mai buni pe tot parcursul anului prin munca pe care o depunem fiecare pentru a clădi un viitor mai bun pentru noi, familiile noastre, comunitățile din care facem parte și țara noastră dragă.

Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului reprezintă un moment unic în viețile noastre pentru că ne oferă, din nou, șansa de a ne reaminti care sunt valorile adevărate în viață, pentru a ne reaminti ce contează mai mult, adică familia și credința în Dumnezeu. În tot județul Botoșani avem tradiții frumoase, cu care trebuie să ne mândrim și să le ducem mai departe.

Să fiți sănătoși, să vă bucurați alături de cei dragi de sfânta sărbătoare și să ne vedem cu bine și în noul an!

Alexandra Huțu, deputat