Prima pagină » Primarul Doroftei despre acuzațiile viceprimarului: ”Fiecare are frustrările lui! NU am folosit banii publici … eu am rate și chiar sunt restant”
Administrație Politică Știri locale

Primarul Doroftei despre acuzațiile viceprimarului: ”Fiecare are frustrările lui! NU am folosit banii publici … eu am rate și chiar sunt restant”



Demisia anunțată de Laurențiu Lupașcu din funcția de viceprimar al comunei Bălușeni și acuzațiile aduse primarului Claudiu Doroftei l-au luat prin surprindere pe acesta din urmă.

Primarul comunei Bălușeni spune că nu știe care sunt motivele demisiei lui Lupașcu, iar cu privire la acuzațiile grave ale acestuia cu privire la comportamentul tiranic față de angajații primăriei și folosirea în interes personal a bunurilor și fondurilor primăriei, Doroftei spune că sunt neadevăruri.

”Nu știu de ce a demisionat, este decizia lui. Eu sunt acum la o clinică, îmi fac niște analize medicale, dar mergeți la Primărie și vorbiți cu toți salariații și să vedeți dacă veți găsi măcar unul să zică dacă am fost eu tiran, dacă am avut comportament neadecvat cu ei. Fiecare are frustrările lui! Nu știu la ce se referă că am folosit banii publici pentru că eu am rate și chiar sunt restant, am datorii”, a declarat primarul Claudiu Doroftei.

Acesta a precizat că după finalizarea investigațiilor medicale va lua o decizie cu privire la posibila acționare în judecată a fostului viceprimar ca urmare a acuzațiilor făcute.

”Toți putem să spunem multe, dar nu putem spune neadevăruri despre alte persoane”, a concluzionat primarul Claudiu Doroftei.

 Primarul comunei Bălușeni este de la PSD, iar de acum fostul viceprimar este de la PNL. După demisia fostului viceprimar și internarea la clinica medicală a primarului, activitatea Primăriei Bălușeni este coordonată de secretarul comunei. 

Bălușeni este una dintre comunele în care se derulează mai multe investiții cu fonduri europene și guvernamentale pentru dezvoltarea comunității locale, de la rețele de utilități și asfaltări de drumuri, la recondiționarea unor obiective istorice.