Prima pagină » Nicio contestație la licitația de la Teatrul ”Mihai Eminescu”. D&D Construct va finaliza lucrările de modernizare
Administrație Știri locale

Nicio contestație la licitația de la Teatrul ”Mihai Eminescu”. D&D Construct va finaliza lucrările de modernizare




Licitația câștigată de asocierea D&D Construct Botoșani și Aedificium Projektentwicklung SRL Cluj Napoca pentru reluarea lucrărilor de modernizare a Teatrului ”Mihai Eminescu” Botoșani nu a avut nicio contestație până ieri, termenul limită, și Primăria va semna contractul cu această asociere.

D&D Construct SRL & Aedificium Projektentwicklung SRL Cluj Napoca&subcontractanții au câștigat licitația pentru reluarea lucrărilor la Teatru cu o ofertă de 42,9 milioane lei, valoarea estimată de Primărie fiind de 47,5 milioane lei.

Primăria poate începe demersurile pentru semnarea contractului și a ordinului de începere a lucrărilor, iar acestea chiar pot începe în a doua parte a lunii octombrie. 

„Săptămâna viitoare semnăm contractul cu asocierea care a câștigat licitația”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Primarul Cosmin Andrei a anunțat că în 2023 va fi luat creditul pentru cofinanțarea lucrărilor la Teatrul ”Mihai Eminescu”, până atunci urmând să fie cheltuiți cei aproape 4 milioane euro din fonduri europene pe care municipalitatea îi are la dispoziție.

Lucrările de modernizare, oprite în 2014, trebuie finalizate până în decembrie 2023 pentru a nu fi pierdută finanțarea europeană.