Prima pagină » Ce este Super Social?
Economic Știri locale

Ce este Super Social?



Cei care iubesc sportul si pariurile sportive impartasesc pareri despre meciuri, cote, bilete, idei si experiente cu prietenii lor. Nimic nu se compara cu evenimentele sportive urmarite impreuna cu amicii tai, mai ales atunci cand ai plasat si un bilet la pariuri. Acum poti sa te bucuri de experienta de a paria alaturi de prieteni in cea mai interesanta retea sociala destinata pariorilor: Super Social.

O idee unica, originala si interesanta a luat fiinta pe una dintre cele mai apreciate platforme de jocuri si pariuri din Romania. Super Social te ajuta sa distribui pariurile tale catre prietenii din retea, poti socializa si discuta despre meciuri, ai parte de distractie si multi prieteni noi, alaturi de Superbet.

Oricine care are un cont la Superbet poate accesa reteaua Super Social. Daca vrei sa afli cum iti faci cont iti recomand sa urmaresti tutorialul Superbet inregistrare, unde vezi pas cu pas cum poti deveni si tu jucator pe platforma Superbet.

Cum devii vizibil pe SuperSocial?

Trebuie sa accesezi platforma SuperSocial din meniul principal al platformei de pariuri Superbet si vei observa tab-ul „Prieteni”. Aici gasesti pagina principala SuperSocial, unde poti vedea biletele pe care ai mizat si le poti impartasi cu prietenii tai. Iar pentru mai multa mobilitate, Superbet are si aplicatie special conceputa pentru dispozitivele mobile. O instalezi gratuit pe orice telefon sau tableta cu Android sau iOS si esti gata de distractie.

Poti sa-ti schimbi poza de profil sau sa adaugi una, tot din meniul principal, la sectiunea Cont – Editare profil social, unde ai optiunea de actualizare profil. Tot din editarea profilului, poti alege ce notificari vrei sa accepti de la SuperSocial.

Vei vedea cand profilul tau e urmarit de altcineva, vei primi notificari atunci cand biletele prietenilor sunt castigatoare sau cand ai postat un bilet si apar comentarii. Poti alege evident ca biletele tale sa fie vazute de catre cei care te urmaresc pe SuperSocial. Distractia e si mai mare atunci cand impartasesti parerile tale cu prietenii.

Ce alte facilitati iti ofera reteaua SuperSocial?

In sectiunea “Prieteni” poti alege un anume canal prin care poti invita prietenii si cunoscutii sa te urmareasca: WhatsApp, Facebook Messenger sau Instagram, Gmail ori Linkedin – tu alegi ce ti se potriveste. Orice aplicatie folosesti, esti mereu in centrul atentiei prietenilor de pe SuperSocial.

Esti amator de noi prieteni cu care sa comentezi competitiile sportive sau sa schimbi idei cu privire la biletele jucate la Superbet? Poti adauga noi amici dintre cei sugerati de SuperSocial, poti lasa comentarii cu privire la biletele proprii sau ale prietenilor.

Lasi pareri si schimbi idei, poti si tu vedea biletele plasate de prieteni, evident daca acestea sunt setate publice. Cu un simplu click pe un bilet ai sansa sa modifici propriul bilet si sa adaugi meciuri la sugestia prietenilor.

Distractia e mult mai mare atunci cand esti alaturi virtual de suporterii echipei tale favorite. Poti discuta pe chat la fiecare eveniment. Si mai mult, exista sectiune de comentarii. Intri in oferta evenimentului sau meciului pe care il urmaresti, accesezi sectiunea Chat si poti lasa mesaje, pareri, biletele tale cu pronosticuri si poti raspunde la diferite comentarii. Socializarea alaturi de ceilalti participanti la SuperSocial te va aduce mai aproape de distractie. Un meci pe care il comentezi in mediul virtual este mult mai pasionant de urmarit.

Poti adauga simplu un bilet in chat. Dai un click pe simbolul din dreapta, acolo unde este mentionat „Scrie un mesaj”. Poti raspunde si tu la mesaje. Tii apasat pe mesaj, apare optiunea de a raspunde si dai replica. Poti edita mesajele, le poti sterge, iar SuperSocial te aduce mai aproape de distractia fara limite online.

Nu e nevoie sa fii prezent pe stadion, la meciuri care se desfasoara pe un alt continent. Discuti pe chat cu alti suporteri, pariezi, faci pronosticuri si te bucuri de o atmosfera de neuitat. Direct de pe mobil sau de la calculator, SuperSocial te face sa traiesti o experienta minunata.

Concluzii

Nu doar prietenii tai sunt prezenti pe SuperSocial. Ambasadorii brandului Superbet: Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu, Raducioiu sau Gica Craioveanu iti propun bilete si te indruma cum sa pariezi pe cele mai tari competitii. Comentarii si discutii pasionante, meciuri pe care mizezi alaturi de prieteni, atmosfera fierbinte online – toate sunt acum la dispozitia ta, cu noul SuperSocial.




250x250x

250x250x