Prima pagină » Piatră Naturală Botoșani le mulțumește clienților și colaboratorilor: ”Am trecut împreună peste acești ani și privim doar cu gânduri bune spre 2022”
Economic Știri locale

Piatră Naturală Botoșani le mulțumește clienților și colaboratorilor: ”Am trecut împreună peste acești ani și privim doar cu gânduri bune spre 2022”



Fie că vreți piatră pentru placarea pereților casei, a gardului sau a șemineului, există un loc în Botoșani de unde vă puteți înfrumuseța locuințele cu piatră naturală.

Acesta este Piatră Naturală Botoșani, este situat pe Bulevardul Mihai Eminescu, vis-a-vis de Castilio, și este administrat de Suzana-Lăcrămioara Cîmpanu.

Aceasta a transmis un mesaj pentru clienții și colaboratorii business-ului pe care îl conduce și care are menirea de a înfrumuseța locuințele și orașul. 

 

”A fost un an greu din multe puncte de vedere, în care restricțiile ne-au ținut departe de multe ori de cei dragi, dar asta ne-a făcut să prețuim și mai mult clipele petrecute alături de cei iubiți de noi și cred că este principalul câștig. Se spune că omul are două vieți, iar a doua începe când conștientizează că nu are decât o singură viață. Haideți să o trăim din plin, să ne bucurăm de ea și să facem cât mai mult bine în jurul nostru. Am trecut împreună peste acești ani de pandemie și privim doar cu gânduri bune spre 2022. Vă mulțumim tuturor pentru că ne-ați ales să vă transformați casa în ”acasă” și vă asigurăm de toată prețuirea noastră. Să ne vedem sănătoși și în anul care vine pentru că împreună putem face casa, orașul și țara să arate mai bine, să ne bucure sufletul și din punct de vedere estetic. Sărbători binecuvântate!”, a transmis Suzana-Lăcrămioara Cîmpanu, managerul Piatră Naturală Botoșani.