Prima pagină » FOTO Cele mai performante afaceri din Botoșani au fost premiate de Camera de Comerț. Topul județean al firmelor la ediția a XXVIII-a
Economic

FOTO Cele mai performante afaceri din Botoșani au fost premiate de Camera de Comerț. Topul județean al firmelor la ediția a XXVIII-a





 

Camera de Comerț Industrie și Agricultură a Județului Botoșani a organizat, astăzi, la Popas Cucorăni, a XXVIII-a ediție a Topului județean al firmelor, momentul festiv al mediului de business local.

Omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț, a avut ca parteneri oficiali companiile Farmacia Anca, Elsaco, Hidroplasto, Lacto Solomonescu, Eta și Electroalfa, iar ca parteneri Five Continents, Artech Wine și Serconf, postul local de televiziune Tele M fiind pe lista sponsorilor oficiali.

Momentul special al serii a fost cel artistic susținut de Mirel Manea Orchestra, artistul-ambasador cultural al județului și al țării peste tot în lume.

Cunoscutul somelier Daniel Haidarli a avut o zonă bar cu vin, trabuc și whiskey de calitate TOP special pentru un astfel de eveniment.

Dan Nechifor, prefectul județului, Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, și primarul Cosmin Andrei au fost oficialii care au participat la Topul județean al firmelor.