Prima pagină » FOTO Un restaurant din Botoșani face livrări la domiciliu doar cu autoturisme electrice 100%
Administrație Economic Știri locale

FOTO Un restaurant din Botoșani face livrări la domiciliu doar cu autoturisme electrice 100%



 


Municipiul Botoșani este pe locul patru în regiunea Moldovei ca populație, dar pe ultimul loc între municipii din punct de vedere al suprafeței ocupate, ceea ce înseamnă că este o localitate sufocată de traficul auto.


Un restaurant din Botoșani a ales să facă livrări la domiciliu doar cu autoturisme electrice 100% pentru a contribui la reducerea nivelului de poluare și pentru a se alinia la tendințele din țările civilizate privind protecție a mediului.


Este vorba despre Restaurantul Magic Land, primul restaurant din Botoșani care a inclus și serviciile de delivery acum mulți ani.

 



Dimitrie Borfotină, unul dintre cei patru frați care dețin Restaurantul Magic Land, a declarat că s-a ales soluția autoturismelor electrice pentru că viitorul în domeniul transportului este cel electric.


”Noi, toți patru frați, locuim în Botoșani cu familiile noastre și ne pasă de viitorul acestei localități. Am ales pentru livrările la domiciliu autoturismele electrice pentru că nu poluează, sunt 100% electrice, au cele mai noi tehnologii pe ele și conferă siguranță în transport. Este o investiție și pentru viitorul orașului nostru, pentru alinierea la ceea ce se întâmplă în Vest, în țările civilizate, unde protecția mediului este de mult timp o preocupare atât a statului, cât și a mediului de afaceri și a cetățenilor”, a declarat Dimitrie Borfotină.

Stațiile de alimentare a autoturismelor electrice Magic Land sunt amplasate în curtea interioară a restaurantului. 

În această vară, Magic Land a trecut printr-un proces de modernizare a interiorului restaurantului, ridicând astfel nivelul calitativ în industria locală HoReCa.