Prima pagină » PNL întoarce negocierile cu PSD și păstrează funcția de prefect al județului Botoșani. ”Am spus că voi face tot ce ține de mine pentru a păstra această funcție la PNL”
Administrație Politică Știri locale

PNL întoarce negocierile cu PSD și păstrează funcția de prefect al județului Botoșani. ”Am spus că voi face tot ce ține de mine pentru a păstra această funcție la PNL”



 

Liberalii par să fi reușit să întoarcă negocierile de la nivel central pentru funcția de prefect al județului Botoșani și vor păstra acest post în detrimentul social-democraților botoșăneni.

Potrivit Știripesurse.ro, funcția de prefect al județului Botoșani va reveni PNL în cele din urmă, deși la sfârșitul săptămânii trecute postul urma să fie ocupa de un om al PSD Botoșani.

Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, susține că negocierile nu au fost finalizate.

”Eu am spus că voi face tot ce ține de mine pentru a păstra această funcție la PNL. Postul de prefect rămâne la PNL, rămâne același prefect. Dar trebuie să semnăm un protocol, trebuie să fie totul stabilit definitiv pentru asta”, a declarat Costel Șoptică.

Acesta a menționat că Dan Nechifor rămâne prefect al județului și că în această perioadă prioritățile la nivel național sunt legate de proiectul de buget pentru 2022.