Prima pagină » Semnal pentru schimbarea conducerii Zonei Metropolitane. Viceprimarul Buhăianu: ”Este nevoie de un suflu tânăr”
Administrație Știri locale

Semnal pentru schimbarea conducerii Zonei Metropolitane. Viceprimarul Buhăianu: ”Este nevoie de un suflu tânăr”



 

 


PSD-iștii de la conducerea Primăriei Botoșani dau semnalul schimbării de la vârful Zonei Metropolitane, acolo unde municipalitatea s-a asociat cu primăriile comunelor din apropriere pentru a dezvolta proiecte comuna dar care până acum doar a dezamăgit prin lipsa de viziune și de proiecte accesate cu finanțări europene.

Prezent într-o emisiune la Tele M, viceprimarul Bogdan Buhăianu a recunoscut că la Zona Metropolitană se simte nevoia de o schimbare.

Este pentru prima oară când actuala conducere a Primăriei Botoșani dă semnalul schimbării la vârful Zonei Metropolitane.

 





”Este nevoie de un suflu tânăr dar care să fie în concordanță cu cei care au lucrat în Zona Metropolitană în ultimul timp. Trebuie să fie o schimbare numaidecât o schimbare”, a declarat Bogdan Buhăianu.

Zona Metropolitană a fost condusă, de la înființare și până acum, de două persoane, ambele de la PSD, Cătălin Olaru și fostul primar Florin Egner.

Pentru că nu dezvoltă proiecte de investiții, mai multe primării s-au retras din Zona Metropolitană Botoșani.