Prima pagină » A investit 8 milioane euro și a făcut o fabrică în doar 11 luni. Este cel mai mare industriaș din Botoșani și are fabrici pe 2,7 de hectare
Economic Știri locale

A investit 8 milioane euro și a făcut o fabrică în doar 11 luni. Este cel mai mare industriaș din Botoșani și are fabrici pe 2,7 de hectare




Un om de afaceri din Botoșani a reușit să construiască o fabrică de 8 milioane de euro în doar 11 luni.

Este vorba despre Gheorghe Ciubotaru, fondatorul grupului de firme Electroalfa Botoșani, cu business în producerea de echipamente electrice de joasă și medie tensiune, producerea de energie regenerabilă, dezvoltare imobiliară.

Acesta a făcut declarațiile la ”Lecții de business”, un proiect ZF/First Bank.

 

 

”În 2020, când s-a produs un blocaj pe linie de business la export, unde avem o pondere de 70%, am profitat de disponibilitatea de pe piață și am construit într-un timp record, în 11 luni, o fabrică de 8 milioane de euro pe 10.000 de metri pătrați, fiind totul pus la punct de la linii de producție, pregătirea produselor, fluxurile de producție. Este o fabrică de produse de echipamente electrice, produse de medie tensiune, substații de transformare, celule de medie tensiune de distribuție primară și secundară”, a declarat Gheorghe Ciubotaru.

Noua fabrică este construită în zona industrială a municipiului Botoșani, pe strada Peco.

Gheorghe Ciubotaru a precizat că fabricile grupului Electroalfa se întind pe 27.000 de metri pătrați, ceea ce face din grup cel mai mare investitor privat în zona de producție din ultimii 30 de ani în economia județului Botoșani.

 


250x250x

250x250x