Prima pagină » USR și-a revenit după divorțul de PNL: campanie furibundă pe Facebook împotriva alianței PNL-PSD
Politică

USR și-a revenit după divorțul de PNL: campanie furibundă pe Facebook împotriva alianței PNL-PSD





Uniunea Salvați România pare să se fi împăcat cu ideea că nu va mai fi la guvernare cu PNL, după ce a demis guvernul din care a făcută parte, și a început o campanie furibundă împotriva noii alianțe dintre PSD și PNL.

Membrii din conducerea USR Botoșani au început să promoveze pe grupurile de Facebook mesaje anti PSD și PNL, dar și împotriva președintelui Klaus Iohannis.

Principala acuzație adusă alianței dintre PSD și PNL este aceea care vizează împărțirea între cele două a fondurilor europene și apărarea pensiilor speciale.

 

 


”În locul reformelor alături de USR, azi PNL a ales hoția alături de PSD.

PNL și PSD vin la putere împotriva voinței votanților care vor modernizarea României. În decembrie, PNL nu a fost votat pentru a guverna alături de PSD.

Cu girul președintelui Klaus Iohannis, PNL trădează votul primit. Se instalează la putere într-o coaliție a hoției alături de PSD și vor bloca orice reformă a statului. Direcția de modernizare începută de USR va fi stopată. PNL și PSD au decis să păstreze privilegiile, pentru baronii locali și clientela de partid. Vechii politicieni s-au simțit amenințați de suflul nou pe care USR l-a adus în politică.

România avea o șansă la dezvoltare, șansa de a atrage 29 de miliarde de euro din PNRR, de a elimina pensiile speciale și a profesionaliza companiile statului, de a construi spitale și autostrăzi, de face reformele necesare în justiție. În schimb, PNL a ales jaful din bani publici, alături de PSD.

Lupta USR merge mai departe. Am rezistat împotriva PSD, rezistăm și împotriva alianței toxice dintre PNL și PSD.”