Prima pagină » Fostul inspector școlar general Botezatu îl desființează pe ministrul Cîmpeanu: ”Înainte de a vă etala manichiura… ministru din partea Antenelor, ați făcut harcea-parcea”
Știri locale

Fostul inspector școlar general Botezatu îl desființează pe ministrul Cîmpeanu: ”Înainte de a vă etala manichiura… ministru din partea Antenelor, ați făcut harcea-parcea”




 

Unul dintre cei mai apreciați profesori din județ, Daniel Botezatu, fost inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, a postat pe Facebook un mesaj devastator la adresa lui Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

De la ”înainte de a vă etala manichiura…. mai întrebați în stânga și în dreapta”, la ”de restul ați știut, alătui de baronii locali, să vă debarasați”… profesorul Botezatu a finalizat cu îndemnul ”În numele lui Dumnezeu, plecați!”.

În postarea dedicată ministrului Cîmpeanu, Daniel Botezatu, care a devenit inspector școlar general sub mandatul acestui ministru și a fost schimbat tot de el cu Ada Macovei, îi transmite ministrului Educației că speră ca în noul guvern PNL-PSD ar vrea să nu îl mai vadă pe aceeași funcție.

 





”În ministerul ăsta al educației, educație și coronavirus, i-aș spune, în care ministrul face perpetue exerciții patetice de imagine, îndemnându-ne, vizual, să-i admirăm manichiura, în timp ce trimite câte două-trei comunicate zilnice, spre „bucuria” ISJ-urilor, în care contabilul șef al ministerului, cum s-a autodenumit de față cu subsemnatul și cu alți toți inspectorii școlari generali, caută să taie și plapuma care e deja pe măsura strictă a noastră, celor din învățământ (unora le ies, deja, picioarele afară), în acest minister, repet, chiar nu e un ochi limpede, o voce care să spună: „Împăratul e gol”? Văd cum a decis ministerul tezele care urmează a fi date de către elevii de liceu. La profilul științe sociale, istorie sau geografie, a treia teză, la alegere. Fraților, e profil științe sociale, ar fi trebuit istorie versus o disciplină socio-umană! Domnule ministru, data viitoare, înainte de a vă etala manichiura și a vă pronunța sentențios, mai întrebați în stânga și în dreapta (tot se poartă, pare-se), dar nu la yes-menii ce au rămas lângă dumneavoastră! Că de restul ați știut, alături de baronii locali, să vă debarasați. Nu vă doresc succes în formula care se profilează la guvernare, un nou USL, aveți deja experiența hibridului politic, precum unul care în 2015, din poziția de ministru al educației din partea Antenelor, ați făcut harcea-parcea concursul pentru inspectorii școlari generali. O spune, iarăși, Stan Pățitul, deși am trecut acel pseudo-concurs. La 20 aprilie 1653, Oliver Cromwell rostea un discurs fulminant, decisiv pentru evoluția revoluției engleze. Se termina cu aceste cuvinte: „În numele lui Dumnezeu, plecaţi!”

Cu respect,

Prof. dr. Daniel Botezatu

Fost Inspector Școlar General ISJ Botoșani (27 aprilie- 31 august 2021), înlocuit din funcție de a dumneavoastră domnie, deși am primit calificativul Foarte Bine, cu 94,50 puncte din 100 posibile”

SURSA: Contul de Facebook Daniel Botezatu