Prima pagină » Ada Macovei după alegerile din PNL: ”Am înfrânt? Am intrat într-o luptă inegală”
Politică

Ada Macovei după alegerile din PNL: ”Am înfrânt? Am intrat într-o luptă inegală”

 




 

A spus că a fost înjurată de cel care tocmai a devenit președinte al Oranizației Municipale a PNL Botoșani, a dat de pereți cu cel care a fost președinte în ultimii ani și a spus pe nume multor lucruri tabu în rândul PNL Botoșani.

Este vorba despre ADA MACOVEI, cea care a fost prima femeie care a candidat la funcția de președinte al PNL Muncipiul Botoșani.

 

Aceasta a postat pe Facebook o concluzie a alegerilor din Organizația Municipală PNL Botoșani:

 



 

”Am înfrânt?!

Celor 45 de colegi care m-au votat ieri la Președinția Organizației Muncipale Botoșani, le adresez acum gândurile mele și recunoștința sinceră.

Am intrat într-o luptă inegală, într-o competiție puternică și am fost pregătită să câștig, nu pentru mine, ca întotdeauna, ci pentru partid și pentru reorganizarea filialei, pentru revigorarea ei și pentru deschiderea partidului și pentru foștii membri, care au plecat cândva dezamăgiți și pentru cei care vor ca politica să fie altfel, fără înțelegeri dinainte, cu vot deschis și liber, cu șanse pentru tineri și femei, cu gândul la viitorul partidului care trebuie să reprezinte interesul tuturor cetățenilor nehotărâți, dar și interesul celor care ne votează, în mod constant.

Sediul organizației municipale trebuie renovat, cartierele reorganizate, secțiile de votare reorganizate, mypnl actualizat, membrii noștri de partid trebuie să găsească pe cineva la sediu, iar pentru asta, programul trebuie prelungit până la ora 19, nu doar în campanie. Cotizatiile trebuie plătite diferențiat, dar plătite individual și nu de cei care candidează! Sunt multe lucruri de făcut, acțiunile noastre trebuie să fie de mai mare amploare, cu mai mare impact, iar la acțiuni trebuie să fie prezenți liderii. Comisiile de specialitate trebuie să funcționeze, actele trebuie întocmite cu grijă, resursele gestionate eficient. Cele două partide, fostul PDL și fostul PNL trebuie să fuzioneze cu adevărat și să învețe lecțiile trecutului, pentru a construi un viitor comun.

Am luptat cu două structuri dinainte organizate, cu doi lideri care și-au adus oamenii la vot, cărora le-au dat liste cu cine să voteze în echipă.

Eu am demonstrat că pot lucra în echipă cu oricine își dorește să muncească. Munca, implicarea, profesionalismul de care am dat dovadă v-au convins că aș putea fi liderul de care partidul are nevoie și vă mulțumesc pentru încrederea acordată. A contat. A contat nu doar pentru mine, ci mai ales pentru partid și pentru dumneavoastră. Ați fost, împreună cu mine, câștigători, pentru că v-ați simțit liberi!

A fost un drum închis și eu am demonstrat, împreună cu dumneavoastră, că era momentul să îl deschidem. Vă îndemn să aveți curaj și să vă pregătiți din timp, mai bine decât mine, să îl lăsați deschis pentru oricare dintre dumneavoastră și să pășiți încrezători in viitor, să candidați sau să susțineți colegi cu adevărat liberi, care nu au altă miză decât interesul partidului.

Continuăm împreună!

Vă mulțumesc și vă asigur de toată prețuirea!

Mult succes noii echipe și spor la treabă!”