Prima pagină » După Mihălășeni și Dobârceni, urmează Dângeni. Oportunitățile de finanțare europeană, prezentate fermierilor
Administrație Agricultură Știri locale

După Mihălășeni și Dobârceni, urmează Dângeni. Oportunitățile de finanțare europeană, prezentate fermierilor



 


Senatorul Lucian Trufin își continuă caravana de informare a fermierilor din satele județului cu privire la oportunitățile de finanțare europeană pe care le au în această perioadă.

 

”DEZVOLTĂM SATUL ROMÂNESC! Continuăm activitățile de informare a fermierilor din județ cu privire la fondurile europene care vor fi disponibile anul acesta prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. M-am întâlnit(n.r. la sfârșitul săptămânii trecute) cu cetățenii din UAT-urile MIHĂLĂȘENI și DOBÂRCENI și mulțumesc pe aceasta cale domnilor primari CHELARU CLAUDIU și BUNDUC DOREL pentru interesul manifestat față de această acțiune, concretizat prin prezența fermierilor și a persoanelor interesate să progreseze cu bani europeni. Continuitatea procesului de dezvoltare a satului românesc este necesară și greu de realizat, fără implicarea deopotrivă a autorităților locale și a membrilor comunităților rurale pe care le reprezintă. AVEM TREABĂ!”, a postat pe contul său de Facebook senatorul Lucian Trufin.

Vineri, 21 mai, Lucian Trufin se va întâlni cu fermierii din comuna Dângeni.

Primarul Claudiu Ilaș a anunțat pe contul său de Facebook prezența vicepreședintelui Comisiei pentru Agricultură din Senatul României în comuna Dângeni, la Căminul Cultural.