Prima pagină » 4 rulote cu produse tradiționale vândute direct de fermieri vor fi în centrul municipiului Botoșani, de la sfârșitul acestei săptămâni
Administrație Agricultură Economic Știri locale

4 rulote cu produse tradiționale vândute direct de fermieri vor fi în centrul municipiului Botoșani, de la sfârșitul acestei săptămâni




De sâmbătă, crescătorii de ovine și caprine din Asociația Moldoovis își vor vinde produsele direct către consumatori din patru rulote personalizate care vor fi ampasate lângă Piața Centrală din Botoșani.

Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis, a declarat că rulotete vor fi amplasate în zona dintre Piața Centrală și Casa Cărții.

”În cele patru rulote personalizate de Asociația Moldoovis vor fi produse lactate tradiționale, dar și miere de albine de la Ferma Apicolă Marineac și legume de la familia Aniculăiesei din Hudum. Sperăm să vină alături de noi și alți producători”, a declarat Ionică Nechifor.

Este pentru prima dată când fermierii botoșăneni investesc în promovarea produselor proprii prin vânzarea directă din cele patru rulote.

Asociația Moldoovis este cea mai importantă formă asociativă a fermierilor locali din județul Botoșani și această inițiativă demonstrează asta.