Prima pagină » FOTO Cel mai îndrăgit chef bucătar botoșănean și-a serbat ziua de naștere hrănind oamenii străzii din canalele Bucureștiului
Știri locale

FOTO Cel mai îndrăgit chef bucătar botoșănean și-a serbat ziua de naștere hrănind oamenii străzii din canalele Bucureștiului




Silviu Furdui este cel mai cunoscut chef bucătar din Botoșani, dar și cel mai îndrăgit, iar miercuri și-a serbat ziua de naștere. 

Prins în noul său proiect din Capitală, deschiderea ”Băcăniei lui Furdui”, chef Silviu și-a serbat ziua de naștere într-un mod cu totul special. 

Alături de soția și de fiica sa, Silviu Furdui a împărțit porții cu mâncare la oamenii străzii din București, oferindu-le acestora din gustoasele bucate gătite de chef-ul botoșănean. 

Vă mulțumesc tuturor pentru urări și pentru gândurile bune. Noi i-am hrănit pe cei din canale și cu fel de fel de probleme.Vom continua să dăm sarmale dar prin intermediul unei asociații cu care voi lua legătura zilele următoare. Am primit și cea mai sincera urare de ziua mea: „dă-l în morții lui de moldovean că numai două porții de sarmale mi-a dat”. 🙂 Să fiți sănătoși!!!”, a postat chef Silviu Furdui pe contul său de Facebook. 

”La mulți ani!”, chef Silviu Furdui!